LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 14/09/2011

El Madrid acaba amb 10 jugadors però guanya al camp del Dinamo de Zagreb (0-1)

Un gol de Di Maria ha donat els tres punts al Madrid al camp del Dinamo de Zagreb, sota la mirada d'un Mourinho sancionat a una llotja privada de l'estadi Maksimir.

Mesut Özil, a Zagreb.

BarcelonaVestit de vermell, el Madrid s'ha endut els tres punts gràcies a un gol de Di Maria als 53 minuts, després d'una jugada de Marcelo. El brasiler, molt ofensiu, ha jugat un gran partit però ha acabat expulsar per simular un penalti quan ja tenia una targeta groga.

El Madrid ha dominat els primers minuts però ha topat amb un gran matx del porter Ivan Kelava. Ara, els croats mica en mica s'han calmat avisant a la contra amb bones accions dels joves Sammir i Kovacic. Rukabina per exemple, ha fallat tot sol un gol cantat davant de Casillas.

A la segona part, el gol de Di Maria va donar pas als millors minuts del Madrid. Ara, abans de fer el 0-2 Marcelo ha acabat expulsat i Mourinho, qui mirava el partit des d'una llotja privada doncs està sancionat, ha donat entrada a Lass i Arbeloa per controlar el partit. Els croats han buscat l'empat, però sense sort.

Dinamo de Zagreb: Kelava; Tomecak, Vida, Tonel, Ibáñez; Calello (Situm, min. 87), Badelj; Kovacic, Sammir, Leko, i Rukabina (Bekiraj, min. 75).

Reial Madrid: Iker Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Coentrao; Di María (Lass, min. 77), Özil (Higuaín, min. 77), Cristiano, i Benzema (Arbeloa, min. 82) .

Gols: 0-1. Min 53. Di María, amb l'esquerra

Àrbitre: Oddvar Moen (Noruega). Va mostrar cartolina groga a Leko (37 '), Pokrivac (65'), del Dinamo. Va expulsar a Marcelo per doble amonestació en el minut 73.