PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/05/2012

El Granada espera aprofitar la ressaca del campió per certificar la permanència

Amb el títol a la butxaca, en la visita a Granada (21 hores, Canal+ 1) el tècnic del Madrid, José Mourinho, vol donar minuts als jugadors que normalment són suplents

Efe
2 min
El Granada vol certificar la permanència amb un triomf / MIGUEL ÁNGEL MOLINA / EFE

GranadaEl Granada espera aprofitar-se d'un Reial Madrid en plena ressaca després d'aconseguir dimecres passat el títol de Lliga i celebrar-la durant el dijous, per certificar la seva permanència matemàtica a Primera Divisió, en un xoc que tots dos conjunts afronten amb baixes importants (21 hores, Canal+ 1).

Amb l'objectiu aconseguit, la plantilla madridista s'ha marcat dos nous reptes. El primer, aconseguir un altre rècord, el d'acabar amb més de 100 punts a la Lliga marcant un nou registre històric, i segon, el d'ajudar el portuguès Cristiano Ronaldo en la seva lluita amb l'argentí Leo Messi per ser màxim golejador del campionat i conquistar la Pilota d'Or.

La intenció de José Mourinho és donar minuts a futbolistes que no han participat massa durant la temporada. Sense Coentrao i Özil, baixes per sanció, s'esperen canvis a l'onze.

Mentrestant, l'equip dirigit per Abel Resino arriba al partit després d'haver aconseguit en l'última jornada una valuosa victòria davant l'Espanyol (2-1), que no li ha servit per liquidar una salvació que haurà de jugar-se contra el Reial Madrid.

El Granada podria salvar-se fins i tot amb derrota, però llavors dependrien d'altres resultats. Abel Resino, que ha repetit convocatòria i també repetirà l'onze inicial del passat partit, compta per al partit amb la baixa del defensa central Diego Mainz, que arrossega des de fa setmanes una sobrecàrrega muscular que li impedeix jugar.

El també central Íñigo López, en canvi, ha superat les seves molèsties i hi serà. La visita del Reial Madrid a Granada més de tres dècades i mitja després de la seva última compareixença ha despertat una gran expectació a la ciutat andalusa, de manera que Los Cármenes, com en gairebé tots els partits d'aquesta temporada, s'omplirà tot i haver de pagar els socis lleons.

stats