LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 06/04/2011

Mourinho: "El Madrid és l'únic equip que és sancionat per forçar targetes, per això no ho hem pogut fer"

El tècnic portuguès torna a carregar contra el Barça pel fet de forçar targetes grogues. "Hi ha clubs que ho fan i que es riuen en la cara dels altres", ha dit

Nuria García
2 min
José Mourinho protesta una acció en el partit contra el Tottenham.

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha celebrat el triomf del seu equip contra el Tottenham (4-0), però ha dit que el seu equip ha aconseguit aquest resultat perquè han jugat durant molt de temps 11 contra 10. "Jugar a aquest nivell amb 10 és molt difícil. Jo vaig jugar a Barcelona amb 10 amb el Chelsea i amb l'Inter i és molt difícil jugar bé", ha dit Mourinho, que no hi ha roda de premsa que faci en què no se'n recordi del Barça. "Em dóna pena perquè conec les sensacions de jugar amb 10 i d'un equip que vol fer un partit diferent i no el pot fer", ha apuntat el tècnic portuguès.

Mourinho ha estat contundent quan ha valorat el fet que només Pepe del tots els jugadors que el Madrid té apercebuts de sanció per targetes -a la Lliga de Campions, la sanció per acumulació d'amonestacions és amb 3 grogues– hagi vist la tercera i, per tant, no jugarà la tornada dels quarts. "Nosaltres tenim molts jugadors amb dues targetes. La situació normal és que avui alguns jugadors haguessin vist la tercera per no jugar a Londres. Però Mourinho és l'únic entrenador sancionat per aquesta raó, el Madrid és l'únic equip del món que ha estat sancionat per forçar targetes, i Casillas i Alonso són els únics jugadors sancionats per aquesta raó. Per això no ho hem pogut fer. Perquè si ho fem, jo no podria seure a la banqueta i els jugadors estarien sancionats i amb les targetes acumulades", ha dit Mourinho, recordant que d'altres equips sí que ho poden fer, en clara al·lusió al Barça –Valdés i Busquets van forçar la cinquena groga dissabte al Madrigal per ser baixa contra l'Almeria i poder jugar al Bernabéu–. "Hi ha clubs que ho fan i que es riuen en la cara dels altres. Anem al proper partit amb molts jugadors amb dues targetes. Tots han vist que Pepe no ho ha fet a posta i per això estem tranquils", ha comentat Mourinho per tancar el tema.

Tot i la victòria per 4-0, Mourinho no dóna el passi a semifinals per definitiu: "Conec la mentalitat dels equips anglesos i de la seva afició, sé com són. A Anglaterra tot és possible. Hem de respectar el nostre rival, té qualitat. La setmana vinent hem de fer un partit seriós, seguir fins les semifinals, i seguir sent un equip que no ha perdut cap partit de Champions aquesta temporada".

stats