Futbol
Esports Futbol 25/09/2015

Un Madrid en estat de gràcia rep un Màlaga necessitat

El conjunt blanc defensa el liderat aquest dissabte (18.15 h, Canal+ Liga 1) contra un equip que encara no coneix la victòria aquest curs

Isco serà un dels principals reclams en el duel contra els seus excompanys al Màlaga / CHEMA MOYA / EFE

BarcelonaEl Reial Madrid rep aquest dissabte (18.15 h, Canal+ Liga 1) la visita d'un Màlaga tocat amb l'objectiu de defensar el liderat aconseguit en la jornada intersetmanal. Els de Rafa Benítez arriben en un moment dolç després que, des de l'empat al Molinón en la primera jornada, ha encadenat quatre triomfs en Lliga de manera consecutiva, a més d'un altre de Champions. Tot sembla anar de cara als blancs, que van fer un partit més que seriós a San Mamés, i voldran confirmar les seves bones sensacions contra el penúltim classificat, l'últim duel previ al derbi que els espera al Calderón el 4 d'octubre.

Benítez haurà de suplir les baixes de Ramos, Danilo, Bale, James i, molt probablement, també de Pepe, de manera que Nacho i Varane es preveu com la parella de centrals que formarà contra el Màlaga. "El que fa més gols és el que més ha de jugar", ha respost el tècnic blanc quan se li ha preguntat si tenia pensat donar descans a Cristiano Ronaldo. Menys contundent s'ha mostrat amb Modric: "Ell m'ha dit que està bé. Els jugadors ho acostumen a dir perquè volen jugar. Podria ser el partit perquè descansi".

Al davant hi haurà un Màlaga que encara no sap el que és guanyar aquest curs. L'empat a casa contra el Sevilla i la derrota per la mínima al Camp Nou, amb patiment i gol de Vermaelen inclosos, semblava presagiar que l'equip andalús anava per bon camí, però l'empat contra l'Eibar i les derrotes amb el Getafe i el Vila-real han condemnat l'equip de Javi Gracia a caure en posicions de descens. Concretament, el Màlaga és penúltim, amb només dos punts.

Els andalusos van puntuar per últim cop contra el Madrid en un 1-1 al Bernabéu el 2012. Aquest és un dels set cops en 39 visites que el Màlaga ha aconseguit treure algun punt del camp blanc. De victòries, cap ni una, de manera que el Màlaga encara no sap el que és guanyar al Bernabéu. El seu tècnic, però, té clar a què jugarà el seu equip: "Abans dels partits, no firmo mai un empat, sempre sortim a guanyar". El migcampista del planter Pablo Fornals és la principal novetat de la convocatòria de Gracia, que no podrà comptar amb homes com Camacho, Santa Cruz, Boka o Flávio per lesió.