PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 28/08/2011

El Madrid s'ho passa bé a la Romareda (0-6)

El Madrid guanya el Saragossa amb tres gols de Cristiano Ronaldo i un de Marcelo, Xabi Alonso i Kaká

Nuria García
Marcelo celebra el seu gol a La Romareda. DENIS DOYLE / GETTY IMAGES

BarcelonaEl Reial Madrid ha aconseguit una plàcida victòria al camp del Saragossa, en un partit en què els de José Mourinho han dominat de principi a final. Cristiano Roanldo, que ha obert el marcador, ha aconseguit fer un hat trick.

Özil, en els primers minuts ha provat sort amb un contracop dels blancs que ha tret Roberto (10'). I quan ja s'havia disputat el primer quart d'hora, Benzema també ha posat a prova Roberto amb un xut que el porter dels aragonesos ha enviat a córner. I al 24', Özil ha fet una passada en profunditat cap a Cristiano Ronaldo, que amb la cama esquerra ha superat Roberto.

I només nou minuts més tard, Marcelo ha tornat a batre el porter del Saragossa. Després d'una centrada de Ramos, Cristiano Ronaldo ha intentat una xilena sense sort però pel darrere, Marcelo, ha recollit la pilota i l'ha creuat al segon pal per fer el segon (33').

En el segon temps, el Madrid ha continuat dominant, i així, al 64', Xabi Alonso ha fet el tercer dels blancs, en superar una defensa molt tova del Saragossa. I tot just set minuts més tard, Cristiano Ronaldo ha tornat a marcar davant la passivitat de la defensa aragonesa.

Amb un Saragossa desfet, el Madrid s'ha divertit. Kaká ha fet el cinquè (82') amb un gol per l'escaire, mentre que a les acaballes, Cristiano Ronaldo ha fet el sisè amb un toc subtil des des dins de l'àrea.

REIAL SARAGOSSA 0

REIAL MADRID 6

Reial Saragossa: Roberto, Juárez, Silva, Paredes, Abraham, Meira, Ponzio, Barrera, Zuculini, Lafita i Uche.

Reial Madrid: Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Coentrão, Di Maria, Özil, Cristiano i Benzema.

Gols: 0-1 (24') Cristiano Ronaldo. 0-2 (33') Marcelo. 0-3 (64') Xabi Alonso. 0-4 (71') Cristiano Ronaldo. 0-5 (82') Kaká. 0-6 (87') Cristiano Ronaldo.

Àrbitre: Muñiz Fernández. Targetes grogues als locals Meira i Abraham.