COPA DEL REI
Esports Futbol 26/01/2011

El Sevilla s'enfonta al Reial Madrid en un duel calent

El Sevilla, vigent campió de la Copa del Rei, juga aquest vespre al Sánchez Pizjuán (20 hores) l'anada de les semifinals d'aquesta competició contra el Reial Madrid

Redacció
2 min
Koffi felicita el seu company Luis Fabiano, que ha marcat un hat-trick.

SevillaEl Sevilla, vigent campió de la Copa del Rei, és l'últim obstacle abans de l'ansiada final per al Reial Madrid de José Mourinho, amb el qual el club ha tornat a valorar una competició que no guanya des de 1993.

El partit d'anada de les semifinals de Copa arriba calent. El paper amb el qual el Reial Madrid va interpretar les errades arbitrals durant el partit de Lliga i la campanya del Sevilla per omplir el seu estadi amb un anunci que ha aixecat polèmica pel seu missatge final en portuguès, augmenten el ja de per sí ambient especial que sempre envolta aquests enfrontaments.

El Sevilla està il·lusionat i vol ratificar-se com el gran especialista de la Copa en els últims anys. Des de les semifinals de 2004, en què va ser eliminat pel Reial Madrid, ha jugat posteriorment unes quatre semifinals, ha arribat a dues finals i les ha guanyat totes dues.

Els de Gregorio Manzano, després d'una més que discreta primera volta de la Lliga, sembla que han remuntat el vol en les últimes setmanes, en les quals han millorat paral·lelament al seu progrés a la Copa.

Per aquest partit, Manzano només tindrà les baixes de Tiberio Guarente i del davanter Arouna Koné. Així, doncs, el tècnic tindrà on escollir, tot i que s'espera que la davantera estigui formada per Luis Fabiano, autor de tres dels quatre gols contra el Llevant, i Frederic Kanouté, que sembla viure en aquesta temporada una segona joventut.

A Sevilla arribarà un Reial Madrid que en aquesta edició s'ha abocat per arribar lluny en la Copa del Rei. Mourinho ja va alinear als seus jugadors importants des del primer compromís, contra un Segona B com el Reial Múrcia. Mourinho, que va semblar reservar per a aquest partit jugadors en l'últim enfrontament de Lliga, podrà mostrar a Sevilla el centre del camp titular i més descansat. Torna Khedira, recuperat d'un fort cop.

stats