FUTBOL
Esports Futbol 22/03/2012

Les enquestes dels diaris de Madrid diuen que l'arbitratge no va perjudicar el Reial Madrid

Els diaris 'As', 'Marca', 'Abc' i 'El Mundo' pregunten als seus lectors si Paradas Romero va perjudicar el Madrid i la resposta més votada és 'no'

Ara
1 min
Captura de l'enquesta del diari 'Marca' a les 13 hores

BarcelonaAlguns diaris madrilenys (els dos rotatius esportius, 'Marca' i 'As', a més de dos diaris generalistes 'Abc' i 'El Mundo') pregunten aquest dijous als seus lectors si l'àrbitre va perjudicar el Reial Madrid en el partit contra el Vila-real.

El diari 'Marca' pregunta si "el Madrid té motius per queixar-se de l'arbitratge de Paradas Romero" i, a les 13 hores, el 'no' guanya amb el 75,4% dels vots, mentre que els lectors que creuen que el club blanc sí que es pot queixar representen el 24,6% dels vots.

De la seva banda, l''As' pregunta si "va perjudicar Paradas Romero el Reial Madrid" i també guanya la resposta negativa (66%) davant el 34% del 'sí'.

Pel que fa als diaris generalistes, l''Abc' planteja la següent qüestió: "Et va semblar encertat l'arbitratge del Vila-real-Reial Madrid?", i ofereix tres possibles respostes. "No, no va xiular dos penals d'Arbeloa i va afavorir el Reial Madrid" és la resposta més votada, amb el 83,4% dels vots. "No, es va excedir amb les expulsions i va afavorir el Vila-Real" obté a les 13 hores l'11,7% dels vots, mentre que els lectors que asseguren que l'arbitratge va ser encertat representen el 4,9% dels vots.

Finalment, el diari 'El Mundo' pregunta: "Va empatar el Reial Madrid per l'actuació arbitral?". Els seus lectors creuen, en un 71%, que no, mentre que els que creuen que sí són el 29%.

stats