LLIGA BBVA
Esports Futbol 01/03/2015

El Vila-real reobre la Lliga empatant al Bernabéu i avisa el Barça de cara a la Copa (1-1)

El Madrid, que s'ha avançat amb un gol de penal de Cristiano, té dos punts d'avantatge al conjunt de Luis Enrique

A.l.
Cristiano es lamenta d'una de les múltiples ocasions que va tenir / DANI POZO / AFP

BarcelonaEl Reial Madrid ha empatat al Santiago Bernabéu davant del Vila-real, i veu com el Barça redueix la distància al capdavant de la classificació a només dos punts. Els blancs s'han avançat gràcies a un penal transformat per Cristiano i el Vila-real ha donat un seriós avís al Barça del que l'espera dimecres a la tornada de les semifinals de la Copa.

El conjunt de Marcelino García Toral ha sortit amb les idees molt clares al Santiago Bernabéu, i tot i reservar futbolistes pel compromís contra el Barça d'aquest proper dimecres, ha donat una gran imatge a Madrid. Cherysev, per exemple, no ha pogut jugar per la famosa clàusula de la por, per la qual el conjunt de Florentino Pérez no permet enfrontar-se al Madrid als seus exjugadors. El primer avís l'ha donat Giovani Dos Santos, molt mòbil en atac, però el seu llançament no ha sorprès Iker Casillas. Al minut 12, la gran ocasió del conjunt groguet. Moi Gómez recull un xut llunyà, amb un control molt difícil, i es queda sol davant el porter madridista, que guanya el duel. La pilota ha acabat amb un segon remat que ha salvat sota pals Carvajal.

El Madrid ha començat a avisar gràcies al joc aeri, i les aproximacions de Gareth Bale per banda dreta. El gal·lès ha estavellat una pilota al travesser en una centrada que s'ha enverinat i ha estat apunt de sorprendre Sergio Asenjo. El gol local ha arribat al minut 51, quan Bailly ha fet caure a l'interior de l'àrea Cristiano Ronaldo. El mateix portuguès s'ha encarregat de resoldre i marcar el seu gol número 30 de la temporada, el novè de penal. Tot i avançar-se al marcador, el Madrid ha tirat enrere i el Vila-real ha demostrat tot el seu potencial. Gerard ha empatat amb un xut amb cama esquerra des de la frontal, i les millors ocasions en el tram final de partit han caigut del bàndol visitant, en un clar avís també pel Barça, i el que es trobaran aquest dimecres els blaugranes al Madrigal. Vietto s'ha quedat sol davant Casillas però ha patinat quan ja intentava marcar l'1 a 2. Als minuts finals el Madrid ha buscat la victòria i Cristiano l'ha tinguda amb una rematada de cap.