FUTBOL
Esports Futbol 17/04/2012

Mourinho se sent ofès perquè els seus jugadors no critiquen els àrbitres quan ell els ho demana

Aquesta seria, segons 'El País', una de les raons per les que el tècnic portuguès ha decidit no parlar més davant la premsa excepte quan hi està obligat, com a la Lliga de Campions

Ara
1 min

BarcelonaEls jugadors del Reial Madrid es van negar, al final del Reial Madrid-València disputat el 8 d'abril, a seguir les ordres del seu tècnic, José Mourinho, de protestar contra l'àrbitre del partit, Clos Gómez. Segons publica aquest dimarts 'El País', després aquell partit Mourinho va entrar al vestidor nerviós. "El que caldria fer és sortir i dir que els àrbitres ens han perjudicat!", diu 'El País' que va etzibar Mourinho als seus jugadors.

Llavors, un jugador de pes dins el vestidor blanc el va contradir, recordant-li que aquest tipus de protestes només els comporten problemes i un dels responsables del departament de premsa va posar-se al costat del jugador.

La reacció de Mou, emprenyat, va ser llançar a terra un objecte que portava a les mans –una carpeta o una bossa, segons qui ho explica– i se'n va anar. Des de llavors va decidir no tornar a comparèixer davant la premsa excepte quan l'obliguen –en els partits de la Lliga de Campions– i des de llavors és el seu segon, Aitor Karanka, l'encarregat de fer les rodes de premsa abans i després dels partits de Lliga.

Segons apunta 'El País', Mourinho ha assegurat als seus ajudants que els seus jugadors l'estan traïnt i, a més, algunes versions recollides pel diari 'El País' diuen que el tècnic portuguès hauria confessat en la intimitat que, en previsió de perdre una Lliga que dominava amb 10 punts d'avantatge respecte el Barça, no vol exposar-se davant els mitjans de comunicació per evitar que la seva imatge es taqui per un fracàs insòlit en la seva carrera com a entrenador.

stats