FUTBOL
Esports Futbol 26/01/2013

La vida del Reial Madrid sense Casillas comença davant un Getafe moix

Els de José Mourinho disputen un nou partit de Lliga (12 hores, Gol T i Canal + Liga) pendents del partit de la Copa del Rei de dimecres contra el Barça

Efe
2 min
Antonio Adán, porter del Reial Madrid / JAIME REINA / AFP PHOTO

MadridEl Reial Madrid inicia una nova vida sense Iker Casillas, que estarà uns tres mesos de baixa per primera vegada en la seva carrera per lesió, davant un Getafe que arriba a l'estadi Santiago Bernabéu en línia descendent i amb la història adversa (12 hores, Gol T i Canal + Liga).

El Reial Madrid comença una sèrie de partits sense Casillas en un moment clau de la temporada. Amb reduïdes opcions a la Lliga però encarant dues decisives eliminatòries que marcaran el seu any, en semifinals de Copa del Rei davant el Barça i els vuitens de la Lliga de Campions contra el Manchester United. A l'espera que Diego López s'assenti en el retorn a casa després de ser l'elegit per substituir Iker Casillas, Antonio Adán ocuparà la porteria contra el Getafe.

Sense voler pensar en el clàssic però en el cap de tots, arriba el duel matinal davant el Getafe. Recupera José Mourinho a Sergio Ramos al centre de la defensa. L'andalús ha complert quatre dels cinc partits de sanció. Pot tornar a la Lliga i complirà l'últim partit de sanció davant el Barça dimecres a la Copa, la competició en què va rebre la doble targeta groga.

Pensant en el Barça, Mourinho pot fer alguna rotació. per al clàssic no tindrà els lesionats Casillas i Pepe, ni els sancionats Ramos, Coentrao i Di María per sanció. Aquests tres últims jugaran d'inici contra el Getafe i pot rebre descans Sami Khedira, deixant el seu lloc a Michael Essien i Mesut Özil fent el mateix amb Luka Modric.

Mentre, el Getafe suma sis partits seguits a la Lliga BBVA sense guanyar (Sevilla, Granada, Rayo Vallecano, València, Osasuna i Reial Societat) i dos en Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid. Traduït en resultats, cinc empats i tres derrotes.

A més, les nombroses baixes, alguna important, no ajuden el Getafe, que no podrà comptar amb sis jugadors. Per lesió, es perden la cita Pedro León (encara que tampoc podia jugar per contracte), Ángel Lafita, José Manuel Jiménez "Mané" i Juan Rodríguez, mentre que Mehdi Lacen i Abdel Barrada estan a la Copa d'Àfrica amb les seves seleccions. El defensa argentí David Abraham ha estat traspassat aquesta setmana al Hoffenheim alemany. I Sergio Escudero, cedit pel Schalke 04 divendres, no arribarà a temps per entrar a la convocatòria.

stats