Esports Futbol 05/05/2018

El Reus enfonsa el Barça B i el deixa a un pas del descens (0-1)

L'equip reusenc s'assegura la permanència i el filial queda a cinc punts de la salvació

Mayor, celebrant el 0-1 del Reus al camp del Barça B

BarcelonaQuan queden 12 punts per jugar, el Barça es troba a cinc punts de la salvació després de caure per 0-1 en el derbi català amb un Reus Deportiu que ja té garantida la permanència per tercera temporada consecutiva. En funció dels resultats del Nàstic i l'Almeria, però, la diferència de punts que hauria de recuperar el filial podria ser encara més gran.

L'equip reusenc ha ofert el millor homenatge al seu tècnic, Aritz López Garai, operat aquesta setmana, enduent-se els tres punts del Miniestadi gràcies a un gol de Máyor a la primera part, en què el davanter ha superat Palencia amb una jugada de potència.

Samarreta d'ànims dels jugadors del Reus al seu tècnic, Aritz Lopez Garai, operat

El Barça B, en el segon partit de García Pimienta a la banqueta, ha fet mèrits per empatar en una segona part en què Badia ha evitat el gol d'un conjunt blaugrana molt tocat. El Reus, en canvi, ha guanyat els dos derbis fora de casa de la temporada, tant a Tarragona com a Barcelona.