SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/04/2018

El Reus no pot amb el líder de Segona Divisió (2-1)

El conjunt català ha caigut a l'estadi de l'Sporting de Gijón

BarcelonaEl Reus Deportiu ha caigut aquest diumenge a l'estadi de l'Sporting de Gijón (2-1). El conjunt que dirigeix Aritz López Garai no ha pogut amb el líder de la Segona Divisió en un partit igualat. La pilota, la possessió i les ocasions de gol han sigut gairebé calcades entre els dos equips, actius però força desencertats.

Nano Mesa ha sigut l'encarregat d'estrenar el marcador amb una rematada a boca de canó després d'una passada de Jordi Calavera. Els reusencs han quedat estabornits a la gespa i han vist com, minuts després, Carlos Carmona ha ampliat la diferència fins al 2-0. El descans ha ajudat els visitants a reordenar-se. Jesús Olmo ha traduït la millora en un gol de cap a la sortida d'un servei de córner. El Reus ha buscat la reacció amb un segon gol, però l'Sporting, sòlid, ha fet pinya per seguir acostant-se a l'ascens directe a la Lliga Santander.