Esports Futbol 12/05/2018

Un Reus salvat empata amb el Tenerife a casa (1-1)

El conjunt del Baix Camp és el primer equip català de Segona que certifica la salvació

BarcelonaEl CF Reus Deportiu ha empatat (1-1) aquest dissabte contra un CD Tenerife que no ha sabut aprofitar l'avantatge que suposava estar amb un home més al camp durant més d'una hora a causa de l'expulsió per vermella directa de Jesús Olmo. Amb aquest empat, els reusencs s'han convertit en el primer conjunt català de Segona que certifica la seva salvació. Els canaris, per la seva banda, van dir adeu a les últimes opcions de jugar el 'playoff' d'ascens a Primera.

Jorge Miramón ha marcat el primer per als locals al minut 12. Deu minuts després, el guió del partit ha canviat amb l'expulsió del central del Reus, Jesús Olmo, que ha vist la vermella directa per encarar-se amb el jugador rival Juan Villar. Villar mateix ha firmat l'empat al minut 27. El Reus ha lluitat per defensar l'empat fins al final després de jugar més de 65 minuts amb un home menys.