Lliga de Campions
Esports Futbol 05/09/2011

El bufet Roca Junyent defensarà davant el TAS la readmissió del Fenerbahçe SK a la Lliga de Campions

L'equip de dret de l'esport del bufet Roca Junyent, liderat per l'advocat Jean Louis Dupont, es fa càrrec de la defensa del club turc de futbol que va ser exclòs el passat mes d'agost de la Lliga de Campions

Redacció
1 min
El president del Fenerbahce, en una imatge d'arxiu.

BarcelonaL'equip de dret de l'esport del bufet Roca Junyent, liderat per l'advocat Jean Louis Dupont, es fa càrrec de la defensa davant el TAS del Fenerbahçe SK, club turc de futbol que va ser exclòs el passat mes d'agost de la Lliga de Campions de la temporada recent començada.

Després d'aquesta decisió adoptada per UEFA, el Fenerbahçe SK va decidir apel·lar al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport, amb seu a Lausana, una mesura que estima que li generarà uns perjudicis econòmics de no menys de 45 milions d'euros, per la qual cosa reclama al TAS que adopti una mesura d'urgència en el sentit de reintegrar-lo a una competició per a la qual s'havia classificat esportivament.

Un cop confirmada, mitjançant carta del dia 2 de setembre, l'obertura de procediment d'arbitratge per part del TAS, es commina les parts (Fenerbahçe SK i UEFA) a presentar les seves al·legacions de cara a l'adopció o no de l'esmentada mesura.

El Fenerbahçe SK ha escollit l'experiència de l'equip de dret de l'esport del bufet Roca Junyent perquè juntament amb l'equip jurídic del club, liderat per Emin Ozkurt, presentin davant el TAS les al·legacions.

Incorporat al bufet Roca Junyent des de 2009, Jean Louis Dupont, que es dedica al dret de l'esport des de 1990, ha aconseguit històriques sentències, com la del cas Bosman o l'absolució del nedador David Meca d'un presumpte dopatge per nandrolona.

stats