FUTBOL

Ronaldinho explota contra el racisme: "Ja n'hi ha prou, n'estem cansats, de tot això"

El brasiler, nou jugador del Querétaro mexicà, va ser insultat per un exfuncionari i expolític mexicà que li va dir "simi" a les xarxes socials

Ronaldinho Gaúcho, nou jugador del Querétaro mexicà, ha explotat aquest dimecres. "Ja n'hi ha prou, n'estem cansats del racisme", ha assegurat el brasiler després que durant la seva presentació fos insultat per l'exfuncionari i expolític mexicà Carlos Manuel Treviño, que va dir "simi" a Ronaldinho. Tot i que Treviño posteriorment es va disculpar, el brasiler ha demanat que es posi punt final a aquestes manifestacions racistes.

"Ningú hi està d'acord. A mi no m'agrada parlar-ne gaire perquè ens fa mal a tots. Això va més enllà del color de la pell. Espero que això no segueixi, que s'acabi aviat".

Treviño va comentar a Facebook: "Intento ser tolerant, però detesto el futbol i el fenomen idiotitzant que produeix. El detesto encara més perquè la gent molesta i inunda les avingudes per fer que trigui dues hores per arribar a casa. I tot per veure un simi, brasiler però simi encara. Això ja és un cercle ridícul".

Ronaldinho ha contestat les paraules de l'expolític mexicà: "El que va molestar a aquesta persona és el que més m'agrada a mi: veure un estadi ple, que molta gent vagi a l'estadi, espero que continuï així tota la temporada".