CAS RONALDINHO

El Milan li dóna la llibertat i el seu retorn a la Lliga brasilera és qüestió d'hores

Ronaldinho obté l'OK del Milan per negociar amb diversos equips brasilers

El 'culebrot Ronaldinho' sembla que arriba al final. El Milan ha donat aquesta tarda la carta de llibertat al brasiler i ara ell negocia amb Gremio, Flamengo i Palmeiras.


Ronaldinho Gaúcho ha anunciat que jugarà aquesta temporada al futbol brasiler , al qual retorna després de deu anys a Europa després d'aconseguir un acord per a l'alliberament de la seva fitxa amb el Milan . Malgrat això , el davanter ha deixat en suspens el seu destí .

Donada per finalitzada la seva etapa a Itàlia , el futbolista ha afirmat que " el temps al Milan ha estat meravellós . Em sento de la família del Milan i seguiré sent de la família del Milan per tot el que van fer per a mi , però a partir d'ara podem seguir negociant " .

En una roda de premsa celebrada a Rio de Janeiro , Adriano Galliani , vicepresident del Milan , també ha anunciat que el club transalpí " respecta " la decisió del jugador i per això el deixa " en llibertat " .

El germà i representant del jugador , Roberto de Assís , ha admès que hi ha converses avançades amb el Gremio , on va començar la seva carrera , així com amb Palmeiras i Flamengo . Sobre el tema, revela que " converso amb els tres clubs . Encara no m'he reunit amb ningú del Corinthians . Però el més important era convèncer el Milan per al retorn de Ronaldinho al Brasil , ja que ve una etapa de selecció brasilera ".

Ronaldinho ha dit , mentrestant , que serà una decisió " molt difícil " , ja que vincles familiars i personals amb els tres equips brasilers que volen els seus serveis i " és complicat ". " Palmeiras a ' Felipao ' ( el tècnic Luiz Felipe Scolari ) i  a São Paulo hi tinc molts amics . El Gremio és de la meva ciutat , on viu la meva família , i el Flamengo una gran afició . És molt difícil prendre una decisió ."


Més continguts de