Publicitat
Publicitat

Futbol

Rubiales: "L'acord és plenament satisfactori per als futbolistes"

El president de l'AFE ha destacat que "es podran solucionar els problemes dels 200 futbolistes afectats", i ha lloat l'actitud de la Lliga "en una situació econòmica difícil"

El president del sindicat de futbolistes (AFE), Luis Rubiales, s'ha mostrat satisfet després de l'acord a què han arribat amb la Lliga de Futbol Professional (LFP) aquest dijous al matí per desconvocar la vaga per a la segona jornada de Lliga.

Rubiales ha assegurat que l'acord de mínims aconseguit és "plenament satisfactori" per als jugadors, i que "es podran solucionar els problemes dels 200 futbolistes afectats".

L'exfutbolista també ha volgut ressaltar "la unió i recolzament sense precedents en aquest país per part dels jugadors" en la convocatòria que ha dut a no iniciar la competició el cap de setmana passat com estava previst.

Els acords

Luis Rubiales ha comentat alguns dels acords als quals han arribat, majoritàriament pel que fa a la garantia salarial dels jugadors en clubs sota Llei Concursal. Rubiales ha explicat que "la situació econìmica no és fàcil i la LFP ha fet un gran esforç", i ha desvetllat que la pròpia AFE participarà en el fons de garantia salarial, però que després se'ls haurien de tornar els diners.

A més, el president de l'AFE ha explicat que s'ha arribat a un acord perquè, en cas que un futbolista estigui tres mesos sense cobrar, pugui "resoldre el seu contracte", i ha matisat que els jugadors, encara que es trobin fora de termini, podrien tramitar les seves fitxes.

Tot i enunciar els acords aconseguits, Rubiales no ha volgut parlar de xifres ja que, segons ha declarat, "avui no és el dia".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT