Futbol
Esports Futbol 17/01/2013

Rummenigge: "Un s'adona en cinc minuts que el Pep és molt bon paio. Té una aura increïble"

El president del Bayern Munic ha aclarit que Guardiola no serà presentat encara perquè vol seguir a Nova York i no "interferir en la feina de Heynckes", i que té la intenció de seure a la banqueta amb l'ajuda de "dos treballadors de confiança"

Isaac Lluch / Ara
2 min
Karl-Heinz Rummenigge durant l'assemblea anual del Bayern de Munic

MunicKarl-Heinz Rummenigge, president del Bayern Munic, ha comparegut davant els mitjans de comunicació entre una gran expectació per explicar alguns detalls de la contractació de Pep Guardiola com a nou tècnic. Ha avançat que Guardiola "probablement portarà dos treballadors de confiança" per afegir al seu 'staff' tècnic i que no serà presentat encara perquè allargarà la seva estada a Nova York uns mesos més, fins a l'estiu. "No vol interferir en la feina de Jupp Heynckes de cap manera", ha afirmat el directiu.

Rummenigge ha comentat també que coneix Guardiola des de fa dos anys, quan van coincidir a l'Audi-Cup de Munic. Ha dit, també, que cap reunió ha tingut lloc a Nova York i que les negociacions, avançades abans de festes però concretades després de Nadal, s'han fet a la capital bavaresa. Des del Bayern tenen clar que la seva oferta "no era només una qüestió de diners", perquè, si hagués sigut així, no haurien "tingut cap opció de fitxar el Pep". "Estem feliços i una mica orgullosos que Guardiola s'hagi decidit pel Bayern. Un s'adona en cinc minuts que el Pep és molt bon paio. Té una aura increïble", ha manifestat Rummenigge.

A més, el president ha celebrat que el Pep tingui una bona relació amb l'actual entrenador, Jupp Heynckes, el qual, a més, ha felicitat el club pel fitxatge i ha assegurat que és "una elecció meravellosa". També ha demanat que no es compari Guardiola amb Jürgen Klinsmann, l'altre tècnic jove que va seure a la banqueta de Munic i amb resultats no gaire bons, "perquè no seria just". Rummenigge creu que "el contracte de tres anys és la demostració que el club té plena confiança en Guardiola".

"Guardiola aprèn alemany intensivament –ha continuat explicant Rummenigge–. Vol estar tan ben preparat com sigui possible perquè tot rutlli sense problemes. M'he quedat de pedra quan he vist com coneix el Pep la Bundesliga. Està molt ben informat".

Lahm: "El Bayern ha trobat una solució reial"

En la mateixa roda de premsa, els jugadors Philipp Lahm i Martin Neuer han celebrat el fitxatge de Guardiola, que els entrenarà a partir de l'1 de juliol del 2013. El defensa creu que l'arribada de l'exblaugrana és "una solució reial" que ha trobat el club. "Heynckes s'ha guanyat una bona sortida", ha dit el porter, sobre el seu actual tècnic.

stats