2a divisió A
Esports Futbol 27/08/2011

El Sabadell celebra el retorn a Segona amb una victòria per 2 a 1

Els vallesans han remuntat el gol inicial de Camacho amb dos cops de cap d'Olmo en dos serveis de córner, que confirmen el poder del conjunt català a pilota aturada

SabadellEl Sabadell ha celebrat amb una victòria (2-1) davant l'Osca el seu històric retorn, 18 anys després, a la Segona Divisió del futbol espanyol. El conjunt arlequinat ha remuntat el gol inicial de Camacho amb dos cops de cap d'Olmo en dos serveis de córner, que confirmen el poder del conjunt català a pilota aturada.

De sortida, els nervis del debut han fet efecte en el Sabadell, que s'ha mostrat una mica imprecís davant un Osca que ha sortit en tromba. Als quatre minuts, el visitant Tariq ha interceptat una pilota a l'àrea, però sol davant De Navas ha estavellat la seva rematada contra el travesser.

En l'acció següent, el porter local s'ha lluït per evitar el gol en un enverinat centre-xut de Camacho. La rèplica local ha arribat al minut 10, quan Aarón Bueno ha desbordat la saga de l'Osca per la banda esquerra i enviat una passada de la mort al punt de penal, on Puigdollers ha rematat al cos de Bernardo.

El partit ha entrat en una fase de més centrecampisme, però cap dels dos equips ha aconseguit apoderar-se del control. En el minut 34, els arlequinats han reclamat penal per mans de Rafel Sastre a dins de l'àrea, i en l'acció següent, la polèmica ha canviat d'àrea, quan el visitant Camacho ha caigut després que Héctor Simón l'ha agafat per la cintura. En cap d'aquestes accions el col·legiat valencià Martínez Munera ha assenyalat res.

A punt d'arribar al descans, el Sabadell ha forçat una mica més el ritme i Aarón Bueno ha fet lluir Bernardo, amb un cop de cap ajustat al pal. Altre cop, la resposta de l'Osca ha estat gairebé instantània, amb un remat de cap de Tariq que De Navas ha enviat a córner.

En la segona meitat, l'Osca ha trigat només sis minuts per trobar el camí del gol, quan Camacho ha aprofitat una gran assistència d'Helguera per marcar a porta buida. A partir d'aquí, el Sabadell s'ha fet amo i senyor de la situació, davant un Osca que ha endarrerit les seves línies.

El conjunt de Lluís Carreras ha pogut empatar al cap de dos minuts, mitjançant un tret enverinat de Lanzarote que ha rebutjat Bernardo. Però l'1-1 ha arribat a pilota aturada, en un córner executat per Puigdollers que ha rematat de cap el central Olmo al fons de les malles.

La pressió local s'ha tornat asfixiant arran de l'expulsió per vermella directa del defensa Rafel Sastre per agressió a Redondo (min. 81). Només 4 minuts després i altre cop en un servei de córner, Olmo ha certificat la remuntada amb un cop de cap.

SABADELL 2

OSCA 1

Sabadell: De Navas; Oscar Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Héctor Simón, Lanzarote, Puigdollers, Florian (Baha, min. 78), Arteaga (Fito, min.63) i Aarón Bueno (Alex Cruz, min. 71).

Osca: Bernardo; Rafel Sastre, Corona (Roberto, min. 87), Clavero, Josetxu, Helguera, Javi Martínez (Sorribas, min. 54), Sastre (Molina, min. 73), Tariq, Gilvan i Camacho.

Gols: 0-1, min. 51: Camacho. 1-1, min. 66: Olmo. 1-2, 85: Olmo.

Àrbitre: Juan Martínez Munuera (Valencià). Ha amonestat, per part del Sabadell, Héctor Simón, i per part de l'Osca, Helguera, Rafel Sastre, Sastre, Tariq i Molina. Ha mostrat vermella directa al visitant Rafel Sastre (min. 81).

Incidències: Partit corresponent a la segona jornada de Segona A, disputat a la Nova Creu Alta davant uns 4.000 espectadors.