COPA DEL REI
Esports Futbol 03/12/2014

El Sabadell tampoc té cap opció a Sevilla (5-1)

Els arlequinats s'acomiaden de la Copa amb una nova golejada, malgrat avançar-se a la primera part gràcies a un gol de Collantes, de penal

Gameiro marca davant del porter Nauzet i del defensa Espasandín, en el Sevilla-Sabadell

SevillaEl Sevilla, amb José Antonio Reyes com a figura i un triplet de Iago Aspas, ha tornat a golejar el Sabadell (5-1) gràcies a una gran segona part. El marcador, un global de 11-2 a favor dels andalusos, els classifica per la porta gran per als vuitens de final de la competició del KO.

El partit era un tràmit després de l'1-6 amb què va acabar l'anada de l'octubre passat a la Nova Creu Alta, però interessant per als entrenadors, que han tingut una bona oportunitat per veure l'evolució de jugadors en un partit oficial. Sobretot, però, ha estat productiu per a Àlex García, que debutava a la banqueta després de la destitució de Miquel Olmo –no ho havia pogut fer el cap de setmana ja que el partit contra Las Palmas es va ajornar per la pluja–.

El Sabadell ha sortit més intens i el porter Sergio Rico ha hagut d'intervenir en més d'una ocasió. Tot i això, no ha pogut fer res en el penal de Timothée Kolodziejczak a Juan José Collantes, i que ell mateix ha transformat, donant avantatge als arlequinats.

Reyes, que sembla viure una segona joventut, s'ha encarregat de posar ferm el seu equip i amb el seu joc per totes les zones de l'atac ha dut de corcoll la defensa visitant. Abans del descans ha arribat l'empat, obra de Gameiro, que també ha estat a punt de fer el segon per al Sevilla a la primera part, però la seva rematada ha anat al pal.

La segona part ha estat una altra història i el Sevilla ha sortit amb la idea d'enllestir la feina. Així ha estat. Al bon joc de Reyes s'hi ha afegit l'efectivitat de Iago Aspas, molt inspirat, que en un obrir i tancar d'ulls ha marcat tres gols. La golejada l'ha arrodonir Gerard Deulofeu, autor del 5-1.

Sevilla 5 - 1 Sabadell

Sevilla: Sergio Rico; Diogo Figueiras, Arribas, Kolodziejczak, Fernando Navarro; Cotán (Tena, m.83), Cristóforo; Reyes (Deulofeu, m.72), Denis Suárez; Iago Aspas i Gameiro (Juan Muñoz, m.76).

Sabadell: Nauzet; Agus, Martí Crespí, Kiko Olivas, Víctor Espasandín; Eguaras, Antonio Hidalgo (Yerai, m.59), Sotan Tanabe, Aridai (Marc, m.75); Collantes (Lluc, m.67) i Juanto.

Gols: 0-1, m.22: Collantes, de penal. 1-1, m.35: Gameiro. 2-1, m.59: Iago Aspas. 3-1, m.60: Iago Aspas. 4-1, m.62: Iago Aspas. 5-1, m.80: Deulofeu.

Àrbitre: Jesús Gil Manzano (Comitè Extremeny). Ha amonestat els visitants Antonio Hidalgo (m.15), Aridai (m.31), Sotan Tanabe (m.37) i Eguaras (m.57) i al local Kolodziejczak (m.21).

Incidències: Partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, disputat a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán davant uns quinze mil espectadors.