CALCIO
Esports Futbol 06/03/2011

L'Inter remunta i segueix en la lluita per l'Scudetto (5-2)

En una destacada actuació de Samuel Eto'o –autor de dos gols– l'Inter ha remuntat al Genoa i continua a cinc punts del líder, el Milan

Eto'o celebra el un dels seus dos gols

BarcelonaEl partit ha començat malament per l'Inter, que s'ha vist sorprès per un gol de Rodrigo Palacio al 40' de partit, resultat amb què s'ha arribat al descans. Aleshores, Leonardo ha estat més atrevit i ha posat al camp a Pandev substituint Stankovic.

A la represa l'Inter ha funcionat millor i això s'ha traduït en ocasions i amb gols. L'empat a un ha estat obra de Pazzini (50') i un minut més tard de Samuel Eto'o (51'). El camerunès, en ratxa, ha ampliat la diferència, 3-1 al 57', i els milanesos han sentenciat amb els gols de Pandev al 71' i Nagatomo al 84'.

Amb aquest triomf, els de Leonardo sumen 56 punts, cinc menys que el líder el Milan, que en té 61 a la jornada 28.