Copa del Rei
Esports Futbol 07/12/2013

El Sant Andreu no pot amb un Atlètic de Madrid imparable (0-4)

Raúl García ha avançat els matalassers al minut 12. Dos gols d'Arda Turan i un últim de Villa han completat la golejada madrilenya

àlex Galera
L'Atlètic de Madrid celebra el gol d'Arda Turan al Narcís Sala

Sant AndreuEl Sant Andreu no ha estat capaç de plantar cara a l'Atlètic de Madrid als setzens de finals de la Copa del Rei. Els madrilenys han destrossat el somni dels barcelonins i han sentenciat l'eliminatòria després d'aconseguir un contundent 0-4.

El partit, que s'ha disputat en un Narcís Sala ple de gom a gom, ha començat amb un Sant Andreu molt conservador i amb un Atlètic molt intens. De fet, els matalassers han aprofitat la seva primera aproximació per avançar-se en el marcador. Raul García ha caçat una centrada des de la banda esquerra al minut 12 i ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Tot i fer el primer gol, els homes del Cholo Simeone no s'han relaxat i han mantingut la pressió a tot el camp. I gràcies a aquesta pressió i a una errada defensiva dels locals, l'Atlètic ha fet el segon gol per mitjà d'Arda Turan, que ha rematat a plaer una passada de la mort de Manquillo.

La segona part ha seguit un guió semblant, amb un Sant Andreu a l'espera i un Atlètic intractable. Els matalassers, de fet, nomes han necessitat 10 minuts per rematar els quadribarrats. Una jugada de videojoc, amb dos tocs d'esperó dels matalassers a la frontal de l'àrea, ha acabat en el 0-3, obra novament d'Arda Turan.

Però el gol ha provocat la reacció dels locals, que amb el partit ja sentenciat han tingut el seu minut d'or, que ha aixecat d'emoció als 6.500 aficionats del Narcís Sala. Fins a tres oportunitats de gol han disposat els de Patxi Salinas, però no han aconseguit batre Aranzubía. I quan només faltaven vuit minuts pel final, David Villa ha tancat la golejada gràcies al seu oportunisme després d'una altra errada defensiva, que ha estat la condemna del Sant Andreu.