Futbol Femení
Esports Futbol 25/01/2014

El Sant Gabriel no aixeca cap a Palma i posa el 'Colle' en Copa (5-2)

Les balears trenquen una mala ratxa de quatre derrotes consecutives, mentre que les catalanes segueixen sense guanyar tres mesos després

El Sant Gabriel i el Collerenc al Coll d'en Rabassa / @SANTGABRIEL_FEM

BarcelonaEl Sant Gabriel segueix acumulant mals resultats i ja fa tres mesos que no guanya. L'última victòria de l'equip de Dani Limones segueix sent la del 20 d'octubre contra el Rayo (1-0). Des de llavors, cinc empats i sis derrotes són el bagatge del 'Sangra', que aquest dissabte ha perdut de manera contundent per 5-2 contra el Collerenc. El triomf situa el conjunt balear en posicions de Copa de la Reina i trenca una mala ratxa de quatre derrotes seguides, que han coincidit amb el 'Tourmalet', amb partits contra el Llevant (3-0), l'Athletic (0-2), el Barça (0-1) i l'Atlètic de Madrid (5-1).

Ha començat malament el partit per al Sant Gabriel al Coll d'en Rabassa, amb un gol en pròpia porteria després d'un córner als tres minuts de partit. Ben entrat el primer temps, un xut des de fora de l'àrea de Mariona s'ha convertit en el 2-0. El cop dur, però, l'ha encaixat el 'Sangra' un minut abans del descans, quan Vidal ha rematat de cap una falta picada per Mariona per fer un 3-0 que deixava el partit pràcticament resolt per a les Balears.

Però no s'ha rendit, el Sant Gabriel, que ha retallat diferències a la represa amb un gol de Paula Nicart en rematar un córner. Sense temps per reaccionar, Pili Espadas, de falta directa, ha tornat a posar tres gols per sobre el 'Colle', que encara ha vist com Marga Morey aprofitava una centrada de Tania per fer el 5-1. Raquel Pinel, ja a les acaballes del partit, ha pogut maquillar la derrota amb el segon gol visitant.

Aquest dissabte també s'ha jugat el Rayo 2-1 Llevant. La resta de la jornada dels equips catalans es disputa diumenge: Oviedo-Llevant Les Planes (12 h), Espanyol-Athletic (12 h) i Granada-Barça (16.00 h).