Futbol
Esports Futbol 20/08/2011

Santiago Segurola considera que Florentino Pérez ha de fer un pas endavant per frenar Mourinho

L'adjunt al director del diari 'Marca' considera que l'actuació del tècnic portuguès afecta perillosament la reputació que el club s'havia guanyat al llarg de la seva història

Redacció
1 min
José Mourinho pot pagar molt cares les acusacions a la UEFA.

BarcelonaSantiago Segurola s'ha afegit a la llista de noms que reclamen canvis en la manera de fer de José Mourinho. L'adjunt al director del diari Marca opina, en un article publicat aquest divendres, que el president del Reial Madrid ha de parar-li els peus al tècnic portuguès, ja que està posant en perill la reputació i el prestigi de l'entitat.

"Mourinho necessita límits, algú que li digui què signifiquen el Madrid i la seva història, que aturi la seva insensata escalada de conflictes, que li impedeixi coronar-se com un dèspota i que obtingui el millor d'ell com a entrenador i no com un histrió repel·lent. Aquest home no és altre que el president Florentino Pérez", diu Santiago Segurola.

El periodista també recorda que, últimament, el màxim dirigent del conjunt blanc ha donat molta llibertat a Mourinho, però que ara ha de posar-hi fre: "Si el poder de Mourinho és tan immens que impedeix qualsevol marge de maniobra a Florentino Pérez, la posició del president serà tan precària que no hi haurà forma d'impedir episodis tan infames com els del Camp Nou".

Tot plegat per evitar que el conjunt blanc perdi el prestigi que s'ha guanyat al llarg de la seva història a través dels èxits esportius. "A aquestes altures, el Madrid camina del mite que va construir Di Stéfano –el de les cinc Copes d'Europa i un respecte gairebé religiós al món del futbol– a la pèssima reputació dels equips de brètols", comenta Segurola.

stats