FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 23/06/2011

El Santos brasiler guanya la Libertadores i podria ser un dels rivals del Barça a la Intercontinental

Neymar, que podria arribar al Reial Madrid la temporada vinent, va marcar el primer dels dos gols contra el Peñarol uruguaià (2-1)

Redacció
1 min
Els jugadors del Santos celebren la victòria contra el Peñarol

BarcelonaL'astre del Santos, Neymar, i tres dels seus companys -Alan Patrik, Alex Sandro i Danilo- han aconseguit aquesta matinada un trio de títols en el semestre. En la final, Neymar va marcar el primer (46') dels dos gols contra el Peñarol uruguaià en la Copa Libertadores, cosa que suposa la tercera copa de l'equip brasiler en aquest campionat. Després, Danilo, aprofitant un contraatac, va sentenciar el triomf (68'), que el Santos no va veure perillar ni quan el Peñarol va retallar distàncies després que Durval es marqués un gol en pròpia porta (79').

Neymar ha marcat 19 gols en 30 partits, tenint en compte la Copa Libertadores, el Campionat Paulista i el Sudamericano Sub-20, i es va proclamar màxim golejador en aquest darrer, jugat entre el gener i el febrer al Perú. Entre els 19 punts d'aquesta temporada, destaquen els gols decisius com el que va donar el triomf del Santos sobre el Corinthians a la final del Paulista (2-1), el gol de la final d'ahir i dos dels sis gols de Brasil sobre l'Uruguai en el darrer partit del Sudamericano (6-0).

El jugador brasiler podria aterrar al Reial Madrid la propera temporada, segons va manifestar el seu representant, Ernesto Bronzetti. D'altra banda, tant el Santos com el Peñarol podrien ser els rivals del Barça en el Mundial de Clubs que es disputarà el desembre.

stats