Futbol
Esports Futbol 03/11/2012

Un Saragossa en ratxa visita el Bernabéu

Els aragonesos han encadenat tres victòries consecutives, mentre que el Reial Madrid només recupera a Arbeloa, i té els dubtes de Sergio Ramos i Essien

A.s.
1 min
Messi supera Arbeloa

BarcelonaLa principal novetat de la convocatòria del Reial Madrid per rebre el Saragossa (20 h, GolT i C+ Liga) és el retorn del lateral Álvaro Arbeloa, ja recuperat de la lesió muscular que es va fer amb la selecció espanyola. Per contra, Sergio Ramos i Michael Essien són dubte perquè divendres no es van entrenar amb els companys.

Ramos, amb problemes a l’esquena, podria descansar ara que Arbeloa s’ha recuperat, però Essien jugarà segur perquè Xabi Alonso –sancionat– i Khedira –lesionats– són baixa al mig del camp. Marceloa i Coentrao segueixen lesionats.

Al davant tindran un Saragossa en ratxa, que ha encadenat tres victòries seguides –dues en Lliga i una en Copa–, i que està tranquil en la novena posició de la classificació amb 12 punts.

Mourinho ha admès que aquest nou Saragossa de Manolo Jiménez no té res a veure amb el que es va salvar agònicament la temporada passada.

stats