Esports Futbol 06/01/2011

Segona part màgica d'un Vila-real que aconsegueix donar la volta al partit (4-2)

El Vila-real, que ha superat al València amb quatre gols de Cazorla, Rossi (dos) i Marco Ruben, s'enfrontarà al Sevilla a quarts de final

Rossi, després d'un gol.

Vila-realEl Vila-real CF ha protagonitzat aquesta tarda un d'aquells partits màgics que es guardaran en el record dels aficionats grocs per sempre. El conjunt que entrena Juan Carlos Garrido s'ha ficat a quarts de final de la Copa del Rei després de remuntar-li un 0-2 al València CF en una segona part espectacular per als locals.

Ever Banega i Soldado han avançat el València CF, que ha mostrat un gran nivell a la primera meitat. Els dos primers minuts de la segona part, en canvi, han estat màgics per al Vila-real CF. Cazorla i Rossi (penal) han igualat el partit al Madrigal. La remuntada local s'ha completat amb dos gols de Marco Ruben i Rossi.

Ara, el Vila-real CF s'enfrontarà al Sevilla en la ronda de quarts de final de la Copa del Rei.

Vila-real CF, 4: Juan Carlos; Ángel, Gonzalo, Catalá, Capdevila; Bruno, Borja Valero, Cazorla (Musacchio, min. 80), Cani (Joan Oriol, min. 86); Rossi i Marco Ruben (Mario, min. 83).

València CF, 2: Guaita; Bruno, Stankevicius, Dealbert (Vicente, min. 67), Ricardo Costa, Mathieu (Jordi Alba, min. 71); Madur, Banega (Topal, min. 59), Joaquín, Mata; Soldado.

Gols: 0-1. Min. 4: Banega. 0-2. Min. 22: Soldado. 1-2. Min. 46: Cazorla. 2-2. Min. 48: Rossi, de penal. 3-2. Min. 62: Marco Ruben. 4-2. Min. 92: Rossi.

Àrbitre: Ramírez Domínguez. Groga als locals Gonzalo (58') i Borja Valero (90'); així com als visitants Guaita (35'), Stankevicius (47'), Banega (56') i Joaquín (90'). Vermella directa a Joaquín una vegada finalitzat el partit.