Barça
Esports Futbol 21/04/2011

Les al·lusions a Sergio Ramos monopolitzen les xarxes socials

L'incident del defensa del Reial Madrid amb la Copa del Rei ha animat les xarxes socials, que s'han emplenat de divertits comentaris i fotomuntatges

Redacció
1 min
L'incident de Sergio Ramos, segons Crackòvia.

BarcelonaL'incident de Sergio Ramos amb la Copa del Rei ha animat les xarxes socials, que s'han emplenat de divertits comentaris i fotomuntatges. Dos dels temes més comentats a Twitter porten avui hastags relacionats amb el defensa del Reial Madrid; un és #sergioramos i l'altre #copacidio.

A Facebook també hi ha un grapat de grups que fan referència a Sergio Ramos, molt d'ells ridiculitzant-lo. Dos dels quals tenen més seguidors són "Jo també penso que si Sergio Ramos no fos famós, sortiria a Callejeros" i "Per l'escolarització de Sergio Ramos".

El futbolista ha explicat al seu perfil de Twitter que l'incident "va ser un malentès". "No va caure, va saltar ella quan va arribar a Cibeles i va veure tants madridistes", diu el jugador blanc que, entre riures, també comenta que no cal preocupar-se perquè el trofeu "està bé".

Federico Alegere, propietari de la joiera madrilenya on es va fabricar la Copa, ha assegurat que l'incident no serà cap problema ja que "tenim un plan B per a aquests casos". Es tracta d'una rèplica exacta, que serà la que el Reial Madrid exposarà.

stats