Futbol

Sergio Ramos torna a fer-se un embolic

El madridista s'equivoca d'expressió per aplaudir la punteria de Benzema i parla de "pólvora mullada"

Pólvora mullada vol dir efectiu? O és pólvora seca, l'expressió adequada?  Sergio Ramos va tornar a fer-se un embolic després de la victòria del seu Reial Madrid davant del Granada i, en les declaracions postpartit als micròfons de Movistar+, va protagonitzar el gag de la nit. "Sempre és bo per a nosaltres que els de dalt estiguin amb la pólvora mullada", va dir el central madridista en valorar el gol de Benzema, enratxat en les últimes jornades.

El mateix Ramos va fer broma poc després sobre la seva ficada de pota, i a través de les xarxes socials va treure ferro al tema, subratllant, a més, que sabia quina era la fórmula correcta.

Mínim una errada a l'any

El capità blanc és ja tot un especialista en aquesta mena d'embolics. També va ser sonada la seva confusió en una eliminatòria de vuitens de la Champions, en què el Madrid va empatar a un a Lió. Aquell dia, també al final del matx, Ramos va lamentar que a l'equip se'ls escapessin "els tres punts", sense recordar que ja no s'estava jugant la fase de grups. Problemes de matemàtiques el 2011. Ara fa unes setmanes, va tenir el mateix lapsus Munir en un partit de Copa del Rei.

Un any després va ser la geografia, el que se li va encallar. Durant la pretemporada del Madrid, Ramos va voler anunciar el partit que havia d'enfrontar els blancs amb el Milan, pero va triar una fotografia equivocada per il·lustrar-ho. El partit es jugava al Yankee Stadium de Nova York, però ell va escollir una imatge de Las Vegas. Una falsa Estàtua de la Llibertat el va confondre.

L'agost del 2013 Ramos també va fer riure més d'un en confondre una retransmissió en diferit de Teledeporte amb un esdeveniment en directe. El madridista va voler tenir el detall de felicitar la selecció femenina de waterpolo pel seu triomf al Mundial de Natació de Barcelona... 24 dies després. I Twitter va embogir.

Tal com ha passat amb aquesta última ficada de pota, el mateix Ramos sol fer broma de les seves pífies. Fa un mes va tornar a expressar el seu suport a la selecció femenina de waterpolo recordant el seu gag anterior.