FUTBOL

Sergio Ramos tira de Michael Jordan per respondre a les crítiques

El central del Madrid ha utilitzat una famosa cita de l'històric jugador de bàsquet per contestar els crítics i apel·lar a la remuntada del seu equip davant el Juventus

Després de ser un dels principals assenyalats de la derrota del Madrid al camp del Juventus i rebre diverses crítiques pel partit que va realitzar al mig del camp, Sergio Ramos ha tirat d'una frase mítica de Michael Jordan per contestar els crítics i apel·lar a la remuntada del seu equip en la tornada al Bernabéu.

El central ha penjat al seu compte d'Instagram una de les cites més famoses del millor basquetbolista de la història: "He fallat més de 9.000 llançaments en la meva carrera, he perdut gairebé 300 partits, 26 vegades han confiat en mi per a llançar el tir decisiu i l'he fallat. He fracassat una vegada i una altra en la meva vida, per això tinc èxit".

Amb aquest missatge, Ramos ha volgut treure ferro a la seva mala actuació i, a més a més, ha acompanyat la imatge amb el missatge d'uns 'hashtags': "'#juntoshastalaundécima' i '#Halamadrid'", ha dit Ramos apel·lant a la remuntada davant del conjunt italià.