FUTBOL
Esports Futbol 21/05/2012

Sergio Ramos a Neuer, porter del Bayern: "Si marca penals li dono l'enhorabona"

El defensa del Madrid felicita Neuer per marcar penals i diu que no cal donar-li més importància al tuit que va fer rient-se del porter del Bayern després que els alemanys perdessin la final de la Champions

Efe / Ara
1 min

MadridSergio Ramos, defensa del Reial Madrid, ha parlat sobre el tuit que va fer el passat dissabte a la nit després que el Bayern perdés la final de la Lliga de Campions contra el Chelsea, en el que se'n reia del porter dels alemanys, Miguel Neuer.

Aquest dilluns, davant els mitjans de comunicació a l'arribar a la concentració de la selecció espanyola a Las Rozas (Madrid), Ramos ha explicat el per què del seu tuit rient-se de Neuer. "El que havia de dir l'hi vaig dir amb un missatge i no cal donar-li més importància. El futbol dóna moltes voltes i haurem de veure'ns moltes vegades", ha afegit Sergio Ramos, traient ferro del tuit que va publicar.

El defensa andalús ha ironitzat quan li han traslladat les paraules de Neuer, en què ha assegurat que ell sí marca en penals, i li ha recordat que aviat poden tornar-se a creuar els seus camins amb Espanya i Alemanya a l'Eurocopa. "Si marca penals li dono l'enhorabona. Cal dir-li que segueixi mostrant el bon nivell com a porter que té i si algun dia vol jugar de davanter és cosa seva. Cadascú s'ha de centrar en el seu equip. Ara juguem una altra competició i qui sap si ens enfrontarem", ha conclòs Ramos.

stats