FUTBOL

Solari: "Ho hem fet tot per passar a la final"

El tècnic blanc s'ha mostrat dolgut per la falta de "contundència de l'equip"

"Volíem ser a la final de Copa i estem dolguts. Ho hem fet tot per ser-hi. Ens ha faltat ser contundents: hem creat les ocasions però no les hem materialitzat. Ells, a la segona part, han arribat a porteria i han marcat", ha valorat, entristit, Santiago Solari després de la derrota i l'eliminació del seu equip. "Hem caigut amb honor. No diré si la derrota és justa o injusta, però felicito el Barça: ha tingut la contundència necessària per fer els gols i passar", ha afegit el tècnic argentí.

Solari no ha volgut parlar dels àrbitres quan li han preguntat si hi ha hagut penal de Semedo sobre Vinícius al primer temps. L'entrenador blanc s'ha centrat en lloar Vinícius i ha afirmat que l'eficàcia de cara a porteria, la feina que més ha de millorar el brasiler, es pot millorar "als entrenaments i, sobretot, als partits".

Solari també ha explicat que tant en la victòria com en la derrota la responsabilitat és de "tothom". L'argentí ha insistit en el fet que el Barça ha sigut "molt contundent", malgrat que ells no han deixat de plantar cara durant el partit, segons ha afirmat.

Més continguts de