Publicitat
Publicitat

FUTBOL

La venda es xifra al voltant de 4,5 milions d'euros

L'Sporting, a l'espera que la Roma enviï documentació del traspàs de José Ángel

El Consell d'Administració del club asturià no vol confirmar el traspàs fins que no estigui tot signat, ja que fa poques setmanes va veure com es frustrava el passi de José Ángel al Barça

L'Sporting de Gijón està a l'espera que la Roma enviï per escrit l'acord al qual van arribar aquest dimarts pel traspàs de José Ángel al club italià abans de confirmar aquesta venda, que es xifra al voltant de 4,5 milions d'euros.

El Consell d'Administració del club asturià no vol confirmar el traspàs fins que no estigui tot signat, ja que fa poques setmanes va veure com es frustrava el passi de José Ángel al Barça quan pràcticament tothom ho donava per fet.

El nou entrenador del club italià, Luis Enrique, va incloure al lateral de l'Sporting entre les seves peticions per reforçar l'equip i l'entitat italiana va iniciar les negociacions després de comprovar que el Barça, que també s'havia interessat pel jugador, no augmentava la seva oferta inicial que havia estat rebutjada pels dirigents sportinguistes.

L'Sporting havia xifrat el preu de qualsevol dels seus dos laterals esquerres, José Ángel i Canella, en un mínim de 4,5 milions d'euros, de manera que prèviament havia rebutjat altres ofertes que no aconseguien aquesta xifra a la qual la Roma sí que està disposada a arribar.

Una part de l'ingrés per aquest traspàs es destinarà a reforçar l'equip i la resta a disminuir el deute que és en aquests moments és l'objectiu fonamental de l'entitat asturiana que segueix immersa en un concurs de creditors, encara que des de la seva tornada a Primera Divisió està aconseguint avançar alguns dels pagaments.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT