Brasil 2014
Esports Futbol 15/06/2014

Suïssa derrota l'Equador al darrer sospir (2-1)

Valencia ha avançat els equatorians a la primera meitat i Mehmedi i Seferovic –aquest últim al minut 93– han capgirat el marcador per a l'equip helvètic

Els jugadors de Suïssa celebren el gol de Mehmedi contra l'Equador / FERNANDO BIZZERRA JR. / EFE

BarcelonaUn gol de Seferovic al darrer sospir ha servit per donar els tres punts a Suïssa en el primer partit del grup E (2-1). El conjunt helvètic ha hagut de capgirar la diana inicial de Valencia i, gràcies a Mehmedi i Seferovic –aquest últim al minut 93–, ha aconseguit una victòria que pot ser transcendental per passar ronda al Mundial del Brasil 2014.

En un grup on també hi ha la selecció de França, principal candidata a acabar en primer lloc, i també Hondures, la teòrica ventafocs, el partit entre sud-americans i helvètics era clau per decidir el segon classificat, i el triomf ha estat per als jugadors entrenats per l'alemany Ottmar Hitzfeld.

Ha estat un partit igualat, amb ocasions a banda i banda, i que ha caigut del costat suïs, però hauria pogut acabar perfectament amb victòria equatoriana, ja que han estat els de Reinaldo Rueda els que han tingut més oportunitats al tram final del partit. La sort, però, no els ha somrigut.

L'Equador s'ha avançat a l'equador de la primera meitat gràcies a una diana de Valencia al minut 22. Però Suïssa ha capgirat el marcador amb els gols de Mehmedi just després del descans i Seferovic al minut 93, aquest últim després d'una ocasió molt clara dels equatorians.

SUÏSSA 2 - 1 EQUADOR

Suïssa: Diego Benaglio; Stephan Lichsteiner, Johannes Djourou, Steve von Bergen, Ricardo Rodriguez; Granit Xhaqa, Gökhan Inler, Valon Behrami; Xherdan Shaqiri, Valentin Stocker (Admir Mehemedi, min 46) i Josip Drmic (Haris Seferovic, min 75). Seleccionador: Ottmar Hitzfield.

Equador: Alexander Domínguez; Walter Ayoví, Jorge Guagua, Frickson Erazo, Juan Carlos Paredes; Jefferson Montero (Joao Rojas, min 77), Cristhian Noboa, Carlos Gruezo, Enner Valencia; Antonio Valencia i Felipe Caicedo (Michael Arroyo, min 70). Seleccionador: Reinaldo Rueda.

Gols: 1-0, min 22: Enner Valencia. 1-1, min 48: Admir Mehemedi. 2-1, min 93: Seferovic.

Àrbitre: Ravshan Irmatov (Uzbekistan). Targetes grogues: Paredes i Djourou.

Estadi: Nacional Mané Garrincha, de Brasília. 68.351 aficionats.