MUNDIAL DE CLUBS
Esports Futbol 10/12/2010

El TP Mazembe del Congo s'imposa al Pachuca mexicà en el primer partit dels quarts de final del Mundial

Primera sorpresa en el Mundial de clubs 2010. El campió de la Lliga de Campions africana, el TP Mazembe de la República Democràtica del Congo, ha eliminat els mexicans del Pachuca en el primer partit dels quarts de final.

Toni Padilla
1 min
Els quarts de final del Mundial de clubs entre el Mazembe i el Pachuca

BarcelonaUn gol de Mbenza Bedi durant els primers 45 minuts ha estat clau per permetre als africans accedir a unes semifinals on el rival serà l'Internacional de Porto Alegre del Brasil.El TP Mazembe, que enguany ha guanyat per segon any consecutiu la Lliga de Campions africana, ha jugat els darrers minuts amb només 10 homes per l'expulsió del seu jugador zambià Sunzu. L'equip de la província de Katanga esdevé el primer equip de l'Àfrica suib-sahariana en accedir a les semifinals del Mundial- Anteriorment, només ho havien aconseguit l'Al Ahly d'El Caire i l'Étoile du Sahel tunisià.

El segon partit dels quarts de final serà entre els coreans del Seognam Ilhwa de Corea del Sud i els amfitrions, l'Al-Wahda d'Abu Dabi. El guanyador d'aquest partit jugarà contra l'Inter de Milà.

stats