Lliga de Campions
Esports Futbol 18/04/2012

El portal alemany 'TZ-online' recupera 16 escàndols de Mourinho arran del seu "mal perdre" a Munic

A Munic no ha agradat com el tècnic portuguès ha digerit la derrota del Reial Madrid davant el Bayern i ha publicat una sèrie de 16 episodis que demostren que és "un mal perdedor"

Ara
2 min
Els 16 escàndols del "mal perdre" de Mourinho, al portal alemany TZ-online

MunicJosé Mourinho no sap perdre. Aquesta és la sensació que queda a Munic després de la reacció del tècnic madridista a l'Allianz Arena, on va queixar-se del fora de joc en l'1-0 del Bayern i va acabar amb els seus jugadors, espcialment Marcelo, fent faltes molt dures en els últims minuts quan el partit se'ls escapava.

El portal alemany 'TZ-online.de' destaca 16 fotografies de 16 moments en què José Mourinho ha demostrat que no tolera la derrota o un arbitratge no favorable.

1. Febrer de 2004

Acusen Mourinho d'atacar el jugador de l'Sporting de Lisboa Rui Jorge i trencar la seva samarreta després d'un duel decisiu amb l'Oporto

2. Febrer de 2005

En un Chelsea-Barça, Mourinho acusa Frank Rijkaard d'haver-se reunit al descans amb l'àrbitre Anders Frisk per condicionar-li l'arbitratge. Va rebre una sanció de la UEFA

3. Maig de 2005

Encaixa un gol del Liverpool en un duel de Champions i acusa l'àrbitre assistent "d'haver marcat el gol"

4. Març de 2007

En un partit de Copa contra el Tottenham, l'entrenador portuguès insulta l'àrbitre dient-li "fill de puta" però insinua que això, per a ell, no és un insult.

5. Abril de 2007

Mourinho reclama un penal en un partit de Champions contra el Liverpool, en què la jugada s'havia produït clarament fora de l'àrea.

6. Novembre de 2008

Durant una entrevista a la televisió pública italiana RAI, Mourinho s'enfada quan el comparen amb l'entrenador anterior de l'Inter, Roberto Mancini, i acaba l'entrevista bruscament.

7. Desembre de 2009

Empata a un contra l'Atalanta i agafa del braç amb força un periodista per apartar-lo en la zona mixta.

8. Febrer de 2010

Tira de metàfora i fingeix estar empresonat (fa el gest amb les mans) amb l'arbitratge en un 0-0 contra la Sampdòria en què li havien expulsat dos jugadors. Va ser sancionat amb tres partits i una multa de 40.000 euros.

9. Febrer de 2010

"Avui s'ha fet tot el possible perquè no guanyem", va afirmar desorés d'un derbi contra el Milan. Va ser multat amb 18.000 euros.

10. Novembre de 2010

"Vés-te'n a la merda", va cridar a un àrbitre malgrat que el seu Reial Madrid va guanyar 5-1 en un partit de Copa del Rei. Va rebre una sanció de dos partits.

11. Desembre de 2010

Mourinho presenta una llista amb les 13 faltes greus dels àrbitres contra el Madrid davant el Sevilla

12. Febrer de 2011

Reclama un penal a l'àrbitre Stark durant el partit de Champions contra l'Olympique de Lió. "Jo he vist les mans des de 50 metres però l'àrbitre, que és a cinc de l'acció, no ha vist res".

13. Març de 2011

Diu que els periodistes són "hipòcrites" i que no entenen les seves "veritats", que en cap cas són "queixes".

14. Abril de 2011

El Barça guanya 0-2 l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions al Bernabéu i Mourinho l'agafa amb Wolfgang Stark, l'àrbitre. És la famosa roda de premsa dels "per què?"

15. Agost de 2011

El Reial Madrid perd la Supercopa d'Espanya contra el Barça al Camp Nou i Mourinho fica el dit a l'ull a Tito Vilanova.

16. Gener de 2012

En l'enfrontament contra el Barça a la Copa del Rei, Mourinho espera l'àrbitre del partit al pàrquing del Camp Nou.

stats