FUTBOL
Esports Futbol 22/08/2013

Ter Stegen frena la renovació amb el Borussia Mönchengladbach

El porter alemany, situat en l'òrbita del Barça, reacciona a la proposta del seu club de renovar-lo de per vida dient que no té "cap pressa" per allargar el seu contracte. El jugador ja ha deixat dit que vol jugar competició internacional

Isaac Lluch
1 min

MunicMarc-André ter Stegen, porter del Borussia Mönchengladbach, vol deixar ben obertes les portes a un canvi d'aires a final de temporada. El jove internacional alemany, situat des de fa temps en la òrbita del Barça com a possible recanvi per a Víctor Valdés, ha assegurat que no pensa per ara a renovar el seu contracte amb el club del Baix Rin.

"No hi ha cap pressa. El meu contracte acaba el 2015 i fins llavors tinc temps", ha comentat Ter Stegen a 'Kicker', just quatre dies després que el director esportiu del Gladbach, Max Eberl, pregonés que volen convertir el porter en el seu jugador insígnia i que es reuniran immediatament amb el representant del futbolista per proposar-li una renovació de per vida.

Ter Stegen ha deixat dit al club, però, que vol jugar competició internacional la temporada que ve. Si el Borussia Mönchengladbach no es classifica per a cap torneig europeu, el porter, de 21 anys, s'aproparà encara més a un canvi d'aires.

stats