Futbol internacional
Esports Futbol 18/02/2012

Thiago Motta: "Mourinho és l'entrenador més fort que he conegut"

L'exblaugrana ha canviat aquest mercat d'hivern la samarreta de l'Inter de Milà per la del París Sant-Germain, i ho valora en una entrevista publicada al diari 'Le Parisien'

Efe
1 min

ParísEl futbolista brasiler Thiago Motta, que ha canviat en aquest mercat d'hivern la samarreta de l'Inter de Milà per la del París Saint-Germain (PSG), assegura que l'actual tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, és l'entrenador "més fort" que ha conegut.

"A l'Inter, Mourinho va estar fabulós. És l'entrenador més fort que he conegut", assegura l'exblaugrana (2001-2007) en una entrevista publicada aquest dissabte pel diari 'Le Parisien'.

El migcampista, de 29 anys, assenyala que encara no ha tingut temps per conèixer a fons al seu actual entrenador, l'italià Carlo Ancelotti, però recorda que "a Itàlia ja està en la història del futbol i el seu nom suscita un respecte enorme".

"Sóc una persona amb una sort increïble en el futbol. Vaig conèixer (Frank) Rijkaard a Barcelona, a Mourinho a l'Inter i ara treball amb Ancelotti. Sincerament, no ho podria haver somiat quan vaig començar", comentar.

Motta aprofita també per agrair a Mourinho les declaracions en què el portuguès assegurava que el PSG havia fet "un bon negoci" en contractar-perquè es tracta d'"un jugador important".

stats