Futbol
Esports Futbol 16/07/2013

Thiago: "Necessitava un canvi d'aires radical"

Sense dirigir cap mala paraula cap al Barça, el ja migcampista del Bayern ha assegurat en la seva presentació amb el Bayern que poc abans del final de temporada tenia clar que volia marxar

Isaac Lluch
1 min

MunicThiago Alcántara ha sigut presentat aquesta tarda com a nou jugador del Bayern Munic per a les pròximes quatre temporades. Enmig d'una gran expectació de la premsa local, el migcampista hispanobrasiler ha destacat que necessitava "un canvi radical" i això l'ha portat a començar una esperançadora etapa al club campió alemany.

Thiago ha relatat que, "quan estava a punt d'acabar la temporada, vaig poder parlar amb el club i dir com havia vist jo la temporada i com veia la pròxima. En tot moment el club va saber la meva decisió". Havent disputat molts menys minuts dels que volia, Thiago ha admès que estava "convençut que volia un canvi d'aires", que s'ha fet "amb molt de respecte". Només en acabar la temporada, Pep Guardiola va interessar-se per la situació de Thiago, ha relatat el mateix futbolista. "Però vaig dir que preferia estar tranquil durant l'Europeu. Al final s'ha pres la decisió que volia", ha indicat l'hispanobrasiler, al temps que ha remarcat la importància del tècnic català en la seva carrera. "Des del primer entrenament que vaig fer amb ell com a juvenil ja me'n vaig adonar que era diferent dels altres", ha elogiat.

Thiago també ha lloat els seus excompanys del Barça –"els guardaré una estima molt especial dintre meu"– i s'ha mostrat disposat "a ajudar" des del primer dia el Bayern. Per descomptat que ha dit que es troba bé físicament per al retrobament amb els blaugranes en l'amistós del 24 de juliol.

stats