FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 12/07/2015

Thiago marca en l'estrena amb derrota del Bayern Munic

El conjunt bavarès perd 2 a 1 contra l'Augsburg i empata amb el Borussia Mönchengladbach

Thiago Alcántara, en acció contra l'Eintracht

MadridEl Bayern Munic ha arrencat la pretemporada amb una derrota al torneig amistós Telekom davant l'Augsburg (2-1), que ha remuntat el gol inicial de Thiago Alcántara.

El conjunt de Pep Guardiola ha començat la pretemporada amb reforços com el del brasiler Douglas Costa i amb l'absència del migcampista Bastian Schweinsteiger, traspassat al Manchester United. El quadre bavarès ha caigut en el primer dels encontres del torneig i després ha empatat sense gols davant l'equip amfitrió, el Borussia Mönchengladbach.

Thiago ha fet avançar-se en el marcador al campió de la Bundesliga amb un gol als set minuts. Tanmateix, Alexander Esswein, a la mitja hora, i el sud-coreà Jeong-ho Hong, al minut 35, han donat la victòria a l'Augsburg, classificat per a la final, que disputarà amb l'Hamburg.

Guardiola ha iniciat el torneig, amb partits de 45 minuts en total, amb un onze en el qual ha inclòs el brasiler Douglas Costa, el gran reforç per a aquest curs, procedent del Xakhtar Donetsk.

Després, el Bayern ha empatat sense gols contra el Borussia Monchengladbach, superat per penals per l'Hamburg en l'altra semifinal.

El Bayern allargarà la pretemporada amb una gira per la Xina, on s'enfrontarà al València a Pequín i a l'Inter a Xangai. A més, el quadre de Pep Guardiola, que iniciarà la temporada a la Bundesliga davant l'Hamburg el 14 d'agost, completarà la seva preparació amb la Copa Audi, el 4 i 5 d'agost, amb el Reial Madrid, el Milan i el Tottenham com a rivals.