BARÇA
Esports Futbol 24/08/2012

Tito Vilanova: "Animaré Valdés perquè segueixi iniciant el joc"

El tècnic del Barça assegura que "el Madrid ha creat molt poc perill" i pensa que "Valdés ha fet el que li demanem, que intenti jugar la pilota i iniciï el joc"

Ara
1 min
Tito Vilanova dóna ordres

BarcelonaTito Vilanova, entrenador del Barça, ha comentat en la roda de premsa posterior al primer clàssic de la temporada que el Barça ha estat "a molt bon nivell físic" i que ha tingut el control del partit "en tot moment". A més, ha dit que "hem tingut moltes més ocasions" i s'ha lamentat del possible pas del 4-1 al 3-2 en pocs segons.

"El resultat és més just i l'eliminatòria segueix igual d'oberta que abans de començar el partit. Contra el Madrid no hi ha eliminatòries tancades", ha expressat el tècnic del Barça. Respecte als àrbitres i les paraules de Mourinho, ha dit que "no em sorprèn" l'actitud de l'entrenador blanc i no ha volgut entrar en polèmiques amb Mou. "L'àrbitre no ha influït en el resultat final", ha etzibat. "El Reial Madrid té molta qualitat i crea perill, el busca. No ha tingut gaires ocasions, però no se li ha de treure cap mèrit. Té jugadors de gran nivell", ha dit l'empordanès.

Respecte a l'errada de Valdés, Vilanova ha dit que "no he parlat amb ell, però no s'ha de parlar res". "Jo l'animaré perquè ho segueixi fent, perquè hem de sortir des del darrere amb la pilota i Valdés inicia molt bé el joc", ha expressat Tito, que no ha volgut comentar la jugada estrictament. Sobre la posició de Piqué, que ha avançat molts metres a mesura que ha avançat el partit, ha dit que "no és res nou ni exagerat d'altres vegades".

stats