BARÇA
Esports Futbol 24/07/2012

Tito Vilanova: "Marc Muniesa és jove i segur que se'n sortirà"

El tècnic blaugrana confirma que el jove central de Lloret pateix un trencament al lligament creuat del genoll dret i confia en què es recuperi ben aviat

Ara
1 min
Tito Vilanova, en el seu primer partit

BarcelonaTito Vilanova s'ha estrenat aquest dimarts com a tècnic del Barça amb un triomf sobre l'Hamburg (1-2), però també amb una mala notícia, la lesió de Marc Muniesa, que estarà sis mesos de baixa després de patir una lesió al lligament creuat anterior del genoll dret.

"Muniesa té un possible trencament del lligament creuat anterior del genoll dret. Aquest dimecres se li faran més proves", han confirmat el Barça i el mateix Tito Vilanova, que li ha desitjat una ràpida recuperació. "És un jugador jove i segur que se'n sortirà", ha comentat Vilanova.

Qüestionat sobre les seves sensacions, Vilanova ha dit que "s'ha complert la idea que tenia del partit" i ha pogut fer jugar tothom -excepte amb Bartra- 45 minuts a bon ritme per anar agafant ritme de competició", ha expressat Vilanova, que ha afegit que el partit ha servit per "recuperar idees de la temporada passada que amb les vacances hi ha coses que s'obliden".

Respecte a la forma de viure els partits, Vilanova ha explicat que "cada persona és com és" i ha deixat clar que "jo al final del dia marxo a casa content per la feina que he fet".

stats