Futbol
Esports Futbol 28/02/2013

Torna el debat de la final de la Copa, però el Camp Nou no està disponible perquè hi ha Lliga

Els madridistes volen un camp neutral i els fa gràcia l'estadi del Barça, però el president de l'Atlètic de Madrid diu que aquest cop li toca al Vicente Calderón

Ara
1 min
El Barça entrena al Camp Nou abans del clàssic

BarcelonaIgual que va passar l'any passat quan el Barça i l'Athletic Club es van classificar per a la final de la Copa del Rei, ara el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid també busquen seu, i no es posen d'acord. La final està prevista per al 18 de maig –no es descarta que pugui canviar de dia– i els madridistes volen un camp neutral, mentre que els matalassers diuen que s'ha de jugar al seu estadi, el Vicente Calderón.

Enrique Cerezo, president de l'Atlètic de Madrid, ha dit a la Cope que hi ha un acord històric entre els dos clubs de Madrid que diu que quan hi ha derbi en una final de Copa, juguen l'un al camp de l'altre alternativament, i l'última final amb derbi madrileny es va jugar al Bernabéu.

Al Reial Madrid prefereixen un estadi neutral per als dos equips, i es debaten entre Mestalla i el Camp Nou. Després de la polèmica de l'any passat, en què Florentino Pérez va buscar una excusa per no acollir una final amb el Barça, si els blancs insisteixen amb l'estadi del Barça, hi haurà molta tensió.

El Camp Nou, però, és difícil que aculli la final de Copa perquè just el cap de setmana del 18 de maig juga partit de Lliga a casa, contra el Valladolid.

stats