Futbol internacional
Esports Futbol 23/07/2012

El Tottenham multa Modric amb 100.000 euros per declarar-se en rebel·lia

El jugador, que és a l'òrbita del Reial Madrid, ha estat sancionat amb dues setmanes de sou per no presentar-se als entrenaments ni anar a la gira de l'equip pels EUA

Efe
1 min
Modric, el Cruyff dels balcans

LondresEl Tottenham ha imposat una sanció de dues setmanes de salari (80.000 lliures, gairebé 100.000 euros) el croat Luka Modric per no presentar-se a a l'entrenament d'aquest divendres passat ni sumar-se a la concentració de l'equip per a la gira als EUA.

Segons informen aquest dilluns els mitjans britànics, el centrecampista, de 26 anys i en el punt de mira del Reial Madrid, rebrà, a més, una nova multa si continua sense presentar-se a les instal·lacions del club.

Malgrat l'interès del Reial Madrid pel croat, el club blanc no estaria disposat, segons els mitjans britànics, a pagar els 40 milions de lliures (49,2 milions d'euros) que reclamen els 'spurs' i s'hauria plantat en una oferta de 27 milions de lliures (33,2 milions d'euros).

La premsa anglesa subratlla, així mateix, l'interès que ha mostrat pel jugador el París Saint Germain, propietat del fons d'inversió Qatar Sport Investments, que aquest estiu ha invertit ja prop de 90 milions d'euros en fitxatges.

Modric ja va intentar abandonar el Tottenham fa un any, quan tenia sobre la taula una oferta del Chelsea, que el club del nord de Londres, entrenat llavors per l'anglès Harry Redknapp, no va acceptar.

El portuguès André Villas-Boas, actual responsable de la banqueta 'spur', va afirmar aquest cap de setmana que Modric és una peça clau en el seu projecte esportiu i que el migcampista s'ha "equivocat" en declarar-se en rebel·lia, ja que, segons ell, la situació "se li girarà en contra".

stats