Futbol català
Esports Futbol 27/12/2010

El Tweet United crea un calendari eròtic amb futbolistes lleugers de roba

El que Tweet United i ShoTools aconsegueixin recaptar es destinarà al projecte Malalts Oblidats de Metges Sense Fronteres

à. G.
2 min
Mes de gener.

BarcelonaL’equip de futbol amateur Tweet United, format per usuaris de Twitter, i el proveïdor d’eines per a l’ús professional de les xarxes socials ShoTools han creat el primer calendari digital que, des d’aquest matí, es pot comprar a través de la xarxa de microblogging, gràcies al pay per tweet.

Utilitzant un hashtag, els tuitaires podran fer les donacions per adquirir l’almanac. El que s’aconsegueixi recaptar es destinarà al projecte Malalts Oblidats de Metges Sense Fronteres (MSF).

Els usuaris de Twitter que vulguin fer una aportació econòmica per descarregar-se el calendari solidari hauran d’utilitzar l’etiqueta #calendariotweetutd. De manera automàtica, rebran una resposta via Twitter amb l’enllaç per accedir a la pàgina Paypal des la qual poden fer el seu donatiu –el que ells vulguin. Seguidament, se’ls enviarà un altre enllaç per correu electrònic perquè puguin fer-se amb l'almanac en format pdf.

Les donacions es podran fer fins al dia 10 de gener. A més, un cop comprovades totes i entregats els diners a Metges Sense Fronteres, es lliurarà un petit obsequi a la persona que hagi realitzat l’aportació més abundant.

Es tracta d’un calendari eròtic-solidari, fet pel fotògraf Pol Vila, amb imatges en blanc i negre d’alguns membres del Tweet United i ShoTools posant lleugers de roba. No apareix cap fotografia pornogràfica ni res que pugui ferir sensibilitats.

El Tweet United Football Club és un equip amateur de futbol de Barcelona que participa a la segona divisió de la lliga Catalonia Esports, al campus de la UB. Tots els seus integrants són membres actius de Twitter. ShoTools, per la seva banda, és una empresa proveïdora d’eines per a empreses, professionals, community managers, agències de publicitat i tothom que vulgui fer un ús professional de les xarxes socials.

stats