Lliga de Campions
Esports Futbol 05/05/2011

La UEFA podria obrir un altre expedient a Cristiano i Casillas

A banda dels casos contra Mourinho i Pepe que resoldrà aquest divendres, l'organisme europeu podria acusar també aquests dos jugadors per queixar-se dels àrbitres i fer gestos despectius

Redacció
1 min
Rubén León va entrevistar Iker Casillas al final del partit i li va dir: "Quan vegis el gol anul·lat a Higuaín crec que t'enfadaràs més".

MadridAl Reial Madrid se li acumulen els problemes i el mal perdre en l'eliminatòria contra el Barça li pot sortir car. Demà divendres el comitè de Control i Disciplina de la UEFA ha de decidir quines sancions aplica a Mourinho per les seves declaracions, al Madrid per diversos incidents al camp, i a Pepe per la seva expulsió –i a Pinto també–, però ara podria obrir dos expedients més, a Cristiano Ronaldo i a Iker Casillas. Els dos jugadors van fer declaracions al final del partit en la mateixa línia que el seu entrenador la setmana anterior, però a més, Casillas durant el partit es va dirigir al cinquè àrbitre tocant-se la cara amb el palmell de la mà, i el davanter portuguès va imitar a Mourinho quan va arribar a l'aeroport fent el gest de robar amb la mà.

stats