Lliga de Campions
Esports Futbol 17/06/2011

La UEFA sancionarà amb dos partits els jugadors que busquin la targeta groga de forma voluntària

El secretari general de la UEFA, Gianni Infantino, ha anunciat avui que els jugadors que busquin la targeta groga de forma voluntària seran sancionats durant dos partits

Efe
1 min

NyonEl secretari general de la UEFA, Gianni Infantino, ha anunciat avui que els jugadors que busquin la targeta groga de forma voluntària seran sancionats durant dos partits a partir de la propera temporada.

Infantino va indicar que els jugadors que es comportin així hauran de complir un partit de sanció afegit, a més de l'obligat per acumulació d'amonestacions, en explicar les decisions adoptades durant la reunió de dos dies del Comitè Executiu de la UEFA a Nyon (Suïssa).

Entre elles es va aprovar una proposta per reconèixer als jugadors internacionals que juguin cent partits o més amb les seves respectives seleccions, amb una distinció en forma de braçalet o medalla.

També es va decidir revisar les dates del Campionat d'Europa sub-21 de 2013 a Israel, que en lloc de jugar-se del 15 al 29 de juny es jugarà del 5 al 18 per evitar coincidir amb la Copa de les Confederacions de la FIFA que es disputarà a Brasil del 15 al 30 de juny.

El Comitè Executiu, que no tornarà a reunir fins al 22/23 de setembre a Limasol, va aprovar la composició de la resta de comitès d'UEFA per al període 2011-13 i dels seus òrgans de justícia per 2011-15.

stats