VALÈNCIA

Emery: "Arribem a Madrid amb la intenció de guanyar"

El València buscarà la tercera posició que ocupa el Vila-real al Vicente Calderón, un escenari difícil per l'equip 'che' 

L'entrenador del València, Unai Emery, ha afirmat avui durant la prèvia del partit que jugaran contra l'Atlètic de Madrid que el seu equip s'ha desplaçat a la capital amb l'únic objectiu de guanyar.


Preguntat sobre la necessitat de guanyar l'Atlètic, ha afirmat que prioritat és aconseguir els tres punts, superar el mal record del partit de l'any passat i la motivació per guanyar en un camp molt difícil. “Per diferents circumstàncies no hem tret res positiu allà des de que sóc entrenador del València i tractarem que això no es produeixi”, va continuar. Emery ha destacat la capacitat que té l'equip per adaptar-se a diferents sistemes i ha indicat que això és una millora important de cara el futur.


El tècnic ha indicat que en aquests moments el València mira cap amunt i que l'objectiu immediat de l'equip és arribar a la tercera posició per sobre del Vila-real, un equip que “està fent una gran temporada”, i que la setmana passada va punxar davant del Llevant quan ningú s'ho esperava.

Més continguts de