FUTBOL
Esports Futbol 18/08/2019

El VAR pren la victòria al City de Guardiola en el temps de descompte (2-2)

L'àrbitre li anul·la el gol de la victòria contra el Tottenham per mans en l'inici de la jugada

M.m.
Pep Guardiola, parlant amb l'àrbitre després del City-Tottenham

BarcelonaEl Manchester City no ha pogut sumar la segona victòria de la temporada i s'ha hagut de conformar amb un empat, a casa, contra el Tottenham (2-2). L'equip de Pep Guardiola ha vist com el VAR li invalidava un gol al temps de descompte per mans en l'inici de la jugada.

El conjunt blau cel ha dominat clarament el partit i ha fet mèrits per endur-se la victòria, però ha pecat de falta de punteria. El Tottenham, que ho ha fiat gairebé tot en les transicions, ha aprofitat dues arribades puntuals per anotar els gols.

Sterling ha obert el marcador per al City després d'una gran assistència de Kevin de Bruyne, Lamela ha empatat amb un xut fort des de la frontal, Agüero ha tornat a donar avantatge als locals i Lucas Moura ha igualat a la sortida d'un córner. Al minut 90, Gabriel Jesus havia fet el gol de la victòria però l'àrbitre l'ha anul·lat, a instàncies del VAR, perquè en l'inici de la jugada la pilota havia rascat el braç d'un jugador del City.

El partit també ha deixat una enganxada entre Pep Guardiola i Agüero, quan aquest ha estat substituït a la segona part, precisament per donar entrada a Gabriel Jesus. L'argentí ha protestat a l'entrenador, tot i que al final han acabat fent les paus.

Amb aquest resultat el Liverpool passa a ser el nou líder de la Premier, amb sis punts, els mateixos que l'Arsenal. Els 'red' han derrotat el Southampton a domicili (1-2) mentre que l'equip d'Unai Emery ha derrotat el Burnley a casa (2-1).

El Chelsea torna a punxar

Qui segueix sense conèixer la victòria és el Chelsea, equip que aquesta temporada entrena Frank Lampard. El conjunt 'blue' ha empatat a casa contra el Leicester (1-1) i tan sols suma un punt després de les dues primeres jornades.