Esports Futbol 16/01/2014

La Reial Societat elimina el Vila-real de la Copa (0 a 1)

Javi Ros marca pels conjunt basc, mentre Perbet falla un penal pels locals

Xabi Prieto rep l'entrada de Jokic / DOMENECH CASTELLÓ / EFE

BarcelonaLa Reial Societat s'ha classificat pels quarts de final de la Copa del Rei després de superar 0 a 1 el Vila-real. Javi Ros ha estat l'únic jugador capaç de marcar un gol en tota l'eliminatòria. El migcampista dels bascos ha resolt el duel al minut 31, fent valer el 0 a 0 de l'anada a Donosti. El Vila-real ha fallat un penal a 20 minuts del final, Perbet ha llençat la pilota fora i ha desaprofitat l'ocasió per igualar el duel i buscar la remuntada. El penal l'ha errat el davanter francès, després que l'àrbitre s'hagi equivocat perquè Uche s'ha tirat per provocar la pena màxima.

Al final del partit hi ha hagut múltiples d'ocasions a totes dues porteries. José Ángel ha salvat l'empat a la línia de gol després d'un remat en una falta lateral del Vila-real. Els bascos s'enfrontaran al Racing de Santander als quarts de final, i podrien ser el rival del Barça a les semifinals si els blaugranes passen ronda contra el Getafe i posteriorment contra el Llevant.